Jegyzői köszöntő

241652871 189112993289628 3294449695135614935 n                                                                                                       

 

Tisztelt Látogatók! 

 

 

 

 

Tisztelettel köszöntöm Önöket a Szentlőrinci Közös Önkormányzati Hivatal vezetőjeként munkatársaim és a magam nevében városunk internetes felületén. Örömünkre szolgál, hogy Szentlőrinc Város honlapjának böngészése során felkereste a Közös Hivatalról szóló oldalakat is.

A Szentlőrinci Közös Önkormányzati Hivatal hét településen – Szentlőrinc, Csonkamindszent, Helesfa, Hetvehely,  Szentkatalin és Okorvölgy látja el tevékenységét, 2013. március 1. napjától.

Hivatalunk a hét képviselő-testületen kívül öt nemzetiségi önkormányzatot, két jogi személyiségű társulást, öt intézményt, valamint a hét település lakosságát és tisztviselőit szolgálja ki. Az elmúlt időszakban minőségében és mennyiségében megváltozott feladatok, a jogszabályi változások folyamatosan kihívás elé állítják a Hivatalt, ennek ellenére legfontosabb célunk, hogy a jogszabályok betartásával a lakosságot minél magasabb színvonalon, ügyfélbarát módon tudjuk szolgálni.

Honlapunkon – a jogszabályi kötelező tartalmakon túl – szeretnénk közérthető információt nyújtani az önkormányzati, és a hivatali tevékenységről, valamint minél szélesebb körben lehetőséget biztosítani az elektronikus ügyintézésre. Nem titkolt célunk, hogy mindnyájuk megelégedésére színvonalasan, szakértelemmel, hatékonyan végezzük a munkánkat.

Az Önkormányzat és a Hivatal a jövőben még pontosabban, még sokoldalúbban kívánja informálni a lakosságot a közérdekű kérdésekről, a meghozott és tervezett intézkedésekről, döntésekről.

Bízom benne, hogy a honlapunkon közzétett információinkkal segíthetjük az Önök eligazodását, ügyeik gyorsabb és kényelmesebb elintézését.

Kérdéseikkel, észrevételeikkel kérem, forduljanak hozzánk bizalommal!

Dr. Tóth Sándor jegyző